#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “All Inclusive”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului All Inclusive

O comedie explozivă, cu actori unul și unul, precum Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Medeea Marinescu și Mirela Oprișor, are loc la Casa de Cultură din Constanța. Piesa “All Inclusive” este programată pe data de 10 decembrie, de la ora  19.00.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un regal actoricesc în care poți vedea la lucru cele mai în vogă nume ale teatrului românesc de astăzi. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

All inclusive este o comedie explozivă despre ingredientele intense ale vieții – iubire, trădare, entuziasmul contagios al tinereții și crizele comice ale maturității – într-o distribuție-eveniment care îi include pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman.

Premieră absolută în care hohotele de râs se împletesc cu emoția autentică, transmisa cu incontestabil talent de nume reprezentative ale noii generații de aur a teatrului românesc.

Scenografia spectacolului este semnată de Mădălina Marinescu, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*