#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Cum se face”, de la Casa de Cultură din Constanța

Afișul piesei "Cum se face".

O comedie cu Anca Dumitra, Dana Dembinski, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan poate fi urmărită la Casa de Cultură din Constanța, pe data de 8 iunie, de la ora 19.30

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 29 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

“Cum se face” este o comedie pentru oameni inteligenți! Un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă, cum se spune în popor: O comedie de-a râsu’-plânsu’!

Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice, dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din născare.

Spectacolul “Cum se face” îi are în distribuție pe Anca Dumitra, Dana Dembinski, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan, și se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astăzi… O comedie inteligentă!

Regia și scenariul: Octavian Strunilă.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*