FOTO Mii de copaci au fost plantați în comuna Cumpăna

Acțiune de plantare a copacilor. FOTO Primăria Cumpăna

Un eveniment deosebit, în cadrul căruia comunitatea, cât și prieteni din întreaga țară s-au unit pentru a planta împreună copaci a avut loc în comuna Cumpăna.

Sub deviza “Pământul are nevoie de iubirea noastră”, peste 3000 de puieți de ulmi și 30 de platani au fost plantați în Parcul Verde din comuna Cumpăna, în timp ce 1500 de puieți de salcâmi au fost însămânțați în tânăra pădurice de salcâmi a comunei, ce a fost înființată în 2009.

“Această acțiune a fost posibilă datorită eforturilor Asociației “Creștem România Împreună” cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local al comunei Cumpăna. Visul unui viitor verde devine treptat realitate, deoarece comunitatea a răspuns cu entuziasm și implicare, demonstrând că fiecare gest contează în lupta pentru protejarea mediului înconjurător.

Astfel de evenimente sunt un apel la acțiune pentru un mediu mai sănătos și mai frumos! Vom continua să plantăm vlăstarii unui viitor verde și să ne implicăm activ în protejarea naturii pentru un mediu mai bun pentru toți!

Aceasta este prima acțiune a Asociației “Creștem România Împreună” în zona de sud-est a României și dorim să le mulțumim că ne este alături. Mulțumim, de asemenea și sutelor de voluntari care au contribuit astăzi la îmbogățirea spațiului verde al comunei. A fost o zi minunată și ne dorim ca acești puieți să se dezvolte în arbori falnici care să ofere oxigen multor generații viitoare” – Primăria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*