#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Capcană pentru un bărbat căsătorit”, de la Casa de Cultură din Constanța

Constănțenii sunt așteptați la comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”. FOTO Teatrul ELISABETA

Teatrul Elisabeta revine la Constanța cu un spectacol plin de suspans, intrigă și comic, cu răsturnări de situație. Piesa de teatru “Capcană pentru un bărbat căsătorit” este programată pe data de 24 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 17 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț, Daniel Corban (Cosmin Seleși). După 10 zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi.

Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prica), apare în casa acestuia alături de o tânăra fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură că așa numita Elisabeta nu este cu adevarat soția sa, ci ca este o impostoare. Se întrevede oare un complot?  Deci pe cine credem? Cine spune adevărul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmeaza tine spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate?

Când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevarul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân nauciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

În distribuție: Cosmin Seleși, Ștefan Pavel, Alexandra Velniciuc,  Alexandru Prica,
Raluca Ghervan,  Cristian Boeriu,  Vlad Ianus, Iulian Bălan,  Maria Magdalena Tapu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*