#CONCURS Câștigă patru invitații duble la spectacolul “Cri Cri Cri, Magic Cri” de la grădinile de vară Saturn și Neptun

Afișul spectacolului "Cri cri cri, Magic cri"

Un spectacol care spune povestea amuzantă a doi magicieni care doresc să își demonstreze măiestria este programat spre finalul săptămânii viitoare pe litoral. Astfel, pe data de 11 iulie, show-ul poate fi urmărit la Grădina de Vară din Saturn, de la ora 20, iar pe data de 12 iulie, la Grădina de Vară din Neptun, tot de la ora 20.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Două invitații duble sunt oferite pentru spectacolul din 11 iulie, de la Saturn și alte două pentru show-ul din 12 iulie de la Neptun.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 4 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cri Cri Cri, Magic Cri este povestea haioasă a doi magicieni ce se întrec în a-și demonstra măiestria într-un spectacol de teatru și magie dedicată copiilor. Magitot, foarte pasionat de vrăjile lui, nu ia în seamă apariția magicienei Cri Cri, care își vâră nasul în trucurile lui și îl va trece prin niște probe de îndemânare. Oare cum se va sfârși această confruntare? Vor ajunge cei doi să își dea mâna într-un final?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*