#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru “Suntem oameni serioși”, de la Casa de Cultură din Constanța

Afișul spectacolului "Suntem oameni serioși"

Mai multe povești, cu 15 personaje, interpretate de patru actori, fac parte din piesa de teatru “Suntem oameni serioși”, care va avea loc pe data de 28 noiembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța News are plăcerea să te invite la un spectacol. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Ce rezultă din întâlnirea celui mai bun autor de comedii americane (Neil Simon) cu cel mai bun dramaturg rus (A. P. Cehov)?  O comedie excepțională!

Și dacă mai adaugi și 4 actori cu poftă nebună de joacă?  Rezultat final: hohote de râs, peste norma prescrisă de medic.

Cel mai mare dramaturg american (Neil Simon), inspirat de cel mai mare dramaturg rus (A.P. Cehov), scrie 5 povești despre metehnele omenești. 15 personaje interpretate de 4 actori care trăiesc comicul la “temperaturi” slave, asezonat în dialoguri newyorkeze.

În distribuție: Andreea Mateiu, Cristina Casian, Daniel Hara, Ștefan Ruxanda. Regia este semnată de Ștefan Ruxandra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*