#CONCURS Câștigă trei invitații duble la show-ul de stand-up comedy asigurat de Bogdan Mălăele și Victor Bara, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Spectacol de stand up comedy cu Bogdan Mălăele și Victor Bara

Un spectacol de stand-up comedy are loc la Constanța chiar de Ziua Femeii. Showul este asigurat de Bogdan Mălăele și Victor Bara, în data de 8 martie, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 6 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

De Ziua Femeii nu știi cum să fii original și memorabil în același timp?Atunci stai, nu da scroll, avem soluția perfectă pentru tine.

Invit-o la un show extraordinar de Stand Up Comedy asigurat de Bogdan Mălăele și Victor Bara…provoacă-i zâmbete și amintiri și evită cearta de a 2-a zi.

Te distrezi și tu, se distrează și ea…nu e ăsta visul oricărui bărbat în această zi specială?

Biletele pentru acest spectacol pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*