#CONCURS Câștigă patru abonamente duble la Festivalul Neversea, care are loc între 7 – 10 iulie

Festivalul Neversea. FOTO Neversea

După o pauză de doi ani cauzată de pandemia de COVID-19, Festivalul Neversea se întoarce la Constanța. Cel mai mare festival de pe plajă din Europa își așteaptă fanii între 7 și 10 iulie. Locul de desfășurare este același ca și la primele ediții – plaja Modern.

Redacția CTnews revine cu al treilea și ultimul concurs care are ca temă Festivalul Neversea. Aveți ultima șansă de a câștiga un abonament pentru două persoane la acest eveniment muzical. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  5. Dai LIKE paginii de Facebook Neversea – https://www.facebook.com/NeverseaFestival

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 16 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 5 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Invitațiile sunt nominale. 

Nume importante ale muzicii internaționale pe scenele Festivalului Neversea

Artiști importanți din întreaga lume sunt așteptați la această ediție a Festivalului Neversea. Astfel, Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care completează line-up-ul pentru mainstage, pe The Island of Dreams.

Alte nume importante care ajung pe plaja din Constanța în această vară sunt Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W, ZHU, BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP.

De asemenea, alți artiști care vor veni la Neversea vor fi anunțați de organizatori în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*