CONCURS Câștigă o zi de relaxare la IAKI Spa. Constanța NEWS oferă două invitații duble la piscina interioară, saună, jacuzzi și duș emoțional și cervical

CTnews te invită la IAKI Spa
CTnews te invită la IAKI Spa

UPDATE: Câștigătorii sunt Constantin Preduț și Olimpia Veniciuc.

Clipe de relaxare fizică și mentală la IAKI Spa. Aceasta este oferta noastră pentru luna decembrie. Iar doi norocoși cititori Constanța NEWS au ocazia să petreacă o zi întreagă alături de cineva drag.

Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unei invitații duble. 

Atenție: toți pașii sunt necesari pentru intrarea în tragerea la sorți!

1. Dai LIKE la Pagina de Facebook Constanța NEWS – https://www.facebook.com/ctnewsro/
2. Dai LIKE la Pagina de Facebook IAKI Spa – https://www.facebook.com/IakiSpa/
3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la IAKI Spa

Concursul are loc între 14 noiembrie și 3 decembrie, iar tragerea la sorți este programată pentru luni, 4 decembrie 2017. Voucherele pot fi folosite doar în perioada 4 – 10 decembrie, între orele 8.00 și 16.00.

Cei doi câștigători ai invitațiilor duble beneficiază de un tratament complet: piscină interioară, saună, jacuzzi, fitness, duș emoțional și duș cervical.

Facilitățile oferite în cadrul Centrului IAKI Spa pun la dispoziție o întreagă gamă de experiențe ce ajută mușchii să se echilibreze de tensiune, îndepărtează stressul, îmbunătățesc circulația și sistemul imunitar: sauna umedă sau uscată, duș emoțional sau cervical, jacuzzi. În piscină cu apa încălzită la 30 grade poți participa la ședințele de aqua gym sau te poți bucura de forța regenerativă a apei iar jocul de lumini, șezlongurile confortabile și muzica relaxantă completează acest decor îmbietor.

Sauna umedă este încălzită la 45 grade Celsius și are o umiditate foarte ridicată iar sauna uscată are o temperatură recomandată între 80 și 100 grade Celsius, este extrem de benefică sănătății, întrucât pe termen scurt oferă relaxare și o stare de bine, iar pe termen lung luptă împotriva stresului și a infecțiilor, îmbunătățește circulația și exercită o acțiune tonifiantă asupra pielii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*