#CONCURS Câștigă o invitație la o piesă de teatru pentru adulți! “Scrisori către Rita” se joacă joi la Mamaia

Afiș "Scrisori către Rita"
Afiș "Scrisori către Rita"

O premieră specială va fi pusă în scenă joi, 14 Aprilie, începând cu ora 21.00 pe scena Harlequin Mamaia. “Scrisori către Rita – The show” este un spectacol erotic cu o prezență nud a Andreei Stafie și comedia lui Ștefan Nistor și excentricitatea lui Ștefan Caraman.

Cititorii Constanța NEWS au șansa să câștige o invitație dublă la acest spectacol cu un SHARE pe Facebook.

“Scrisori către Rita” este povestea unei despărțiri.

“ Nic e omul gratuit, fără obligații și fără target, e antistarul, e ceea ce-și dorește cel mai mult societatea de azi să marginalizeze. Nic povestește, pentru că dacă nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni, deși lângă el nu poți sta neutru. Îți vine să-l bați, să-l strângi în brațe, să-l speli, să-l iubești. Un singur lucru nu reușești – să-l ignori. Nic e vulgar, pentru că viață printre sfinții falși îl oprimă. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, desi… Nic e un mic Iisus care ne spăla de păcatul ipocriziei ” – Stefan Caraman

Din distribuție fac parte Ștefan Nistor, Andreea Stafie, regia este semnată de Cristian Bajora, iar Regia Tehnică de Dragoș Patraulea. Bodypainting: Vania Piersinaru

Rezervările se fac la 0766 400 181, iar prețul biletului este de 45 lei.

Afiș "Scrisori către Rita"
Afiș “Scrisori către Rita”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*