#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Motanul Încălțat”, de la Casa de Cultură din Constanța

Motanul încălțat, la Casa de Cultură din Constanța

Un spectacol atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari poate fi urmărit la sfârșitul acestei luni la Casa de Cultură din Constanța. Piesa de teatru “Motanul Încălțat” este programată pe data de 26 iunie, de la ora 18.00.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol pentru toate vârstele. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Motanul Încălțat

Se ia una bucată motanel trâznit, un stăpănaș leneș și cu capul în nori, una bucată prințesă frumoasă și un rege care-și caută ginere. Se adaugă muzică după gust și se asezonează cu efecte speciale. Rezultatul: un șir lung de peripeții care îl vor face pe eroul nostru să devină cel mai răsfațat și hazliu motan din toate timpurile. Pe scurt, un spectacol incendiar, atractiv și extrem de comic. Totul este cu atât mai spectaculos cu cât personajele vă vor însoți în această călătorie pe ritmuri muzicale extrem de antrenante, susținute de efecte și lumini speciale. Cu greu vă veți putea abține să nu vă ridicați de pe scaun pentru a dansa.

Distribuție: Anastasia Dobre, Iulian Cuza/Silviu Platon, Adriana Mircea, Marius Bran/Marian Popa

Regia și scenariul Adriana Mircea

O producție Yuppie Art

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*