#CONCURS Câștigă două invitații duble la musicalul “Mamma Mia”, de la Casa de Cultură din Constanța

Spectacolul de musical „MAMMA MIA!” va fi prezentat la Constanța

Hiturile “Mamma Mia”, “Voulez-vous”, “Dancing Queen” sau “The winner takes it all” cântate de celebra trupa ABBA și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, se vor auzi live și la Constanța. Musicalul “Mamma Mia” poate fi urmărit pe data de 26 octombrie, de la ora 20, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest musical. Două invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

 1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
 2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
 3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Pus în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, musicalul “Mamma Mia” aduce în fața publicului o coregrafie spectaculoasă, nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice și peste 20 de piese ale trupei ABBA, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

„Mamma Mia!” este musicalul care bucură întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult.

Sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie, iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști din generații diferite pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!” – mărturisește Loredana, vedeta acestui spectacol.

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „Mamma Mia!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer, au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul „Mamma Mia! Here We Go Again”.

“Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul.Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptată, care vor crea multe momente amuzante dar și emoționante care vor încânta publicul prezent.

Distribuția de pe scena din Constanța este:

 • Loredana – Donna
 • Cornel Ilie – Sam
 • Adrian Nour – Bill
 • Ernest Fazekas – Harry
 • Anca Sigartău – Rosie
 • Anca Țurcașiu – Tanya
 • Ana Munteanu – Sophie
 • Sebastian Seredinschi – Sky

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*