RAJA da „Start vot” pentru lucrările înscrise în concursul Apa este viață!

Afișul concursului Apa este viață

După ce copiii au fost invitați să sărbătorească Ziua Mondială a Apei, participând la concursul de pictură și desen „Apa este Viață”, RAJA dă acum „Start vot” pentru lucrările înscrise în competiție.

„Începând de luni, 07 martie, spunem START VOT! Anunțați-vă rudele, prietenii, cunoscuții să dea like lucrării voastre în galeria online dedicată concursului, de pe pagina de Facebook RAJA SA sau accesând link-urile link-urile tinyurl.com/fwcrhmnf pentru categoria 7-11 ani și tinyurl.com/2wxuaf39 pentru categoria 12-16 ani”, au transmis reprezentanții societății.

Desenele/picturile cu cel mai mare număr de like-uri primite până la data de 20 martie, ora 24.00, vor fi desemnate câștigătoare.

Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători: pentru locurile I, II, III și mențiuni (tabletă, eBook Reader, smartwatch și vouchere la librăria Cărturești) pentru fiecare grupă de vârstă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*