#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul “Șatra”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Șatra" de la Casa de Cultură din Constanța

Pentru prima dată pe o scenă din România, povestea filmului “Șatra” prinde viață. Teatrul de stat Romen de la Moscova aduce în fața publicului constănțean o adaptare a celebrei producții. Spectacolul este programat pe data de 16 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 16 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 13 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Teatrul Țigănesc sau Teatrul Romen s-a bucurat de un deosebit succes în toată Europa. Prezenți pentru prima dată în România, rușii promit un show grandios.

“Exotismul acestei culturi, poate și puțin din misterul ei, dar mai ales tradițiile au fascinat mereu. Gandiți-vă la pasiunea cu care trăiesc, la chintesența nomadismului lor, la arta de a ghici și ce stă în spatele ei, la povestea coloritului portului lor, la regulile și ruptura  care se face mereu între trecutul care pare să nu se poată adapta prezentului. Ce poate fi mai potrivit decât provocarea de a spune toate astea prin muzica și dans? Pentru poporul român venim cu sufletul deschis și știm că vom reuși să aducem mesajul aproape de cei care vor fi în sală”, spune Bobrov Paul, directorul Teatrului Romen.

Producția este uluitoare și la nivel de resurse umane și investiție. Rușii vor veni cu un TIR alocat doar transportului costumelor, plus un număr de aproximativ 100 de persoane care pun în scenă spectacolul. Costul show-ului “Șatra” este estimat la 1.000.000 de dolari. Teatrul Romen va aduce pentru punerea în scenă a spectacolului  peste 75 de kilograme de aur sub formă de brățări, cercei, salbe, curele, etc.

De la jarul nestins din câmpia vastă a Siberiei până la palatele de cleștar ridicate în Rusia, istoria țiganilor va fi interpretată timp de două ore prin dans, muzica și port, pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*