#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Coaste din viața lui Adam”, de la Casa de Cultură din Constanța

Piesa de teatru "Coaste din viața lui Adam" vine la Casa de Cultură din Constanța

Viața de după moarte este subiectul acestei piese de teatru scrisă și regizată de către Octavian Strunilă, care are și un rol în acest spectacol. Piesa “Coaste din viața lui Adam” este programată pe data de 20 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 12 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Coaste din viața lui Adam

De câte ori nu v-ați întrebat, ce se întâmplă după ce murim?
“Coaste din viața lui Adam” este o viziune în cheie comică a vieții de după moarte. Suntem martori la judecata de apoi a lui Manuel, un tânăr muzician care moare și ajunge in cer. Aici primește din oficiu un avocat și viața lui este luată la bani mărunți. Câte iubite a avut, de ce le-a părăsit și pe care a iubit-o mai mult?

În distribuție: Leonid Doni, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anca Dinicu și Oana Strunilă. Scenografia: Maria Nicola. Coregrafia: Oana Strunila. Regie și scenariu: Octavian Strunilă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*