#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la filmul Văduve, la Cityplex Constanța, în Tomis Mall

Secvență din filmul Văduve

Un thriller cu nume mari în distribuție poate fi urmărit începând de la sfârșitul acestei săptămâni la cinema Cityplex Constanța din Tomis Mall. Filmul “Văduve” îi are în distribuție pe Viola Davis, Michelle Rodriguez, Colin Farrell și Liam Neeson. Producția poate fi văzută sâmbătă și duminică de la ora 20.45, miercuri, 28 noiembrie, de la 16.15 și 20.45 și joi, 29 noiembrie de la ora 18.30.

Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest film. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 24 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

„Văduve” – un film despre femei puternice.

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora.

Din distribuție fac parte: Elizabeth Debicki, Carrie Coon, Michelle Rodriguez, Viola Davis, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall. Regia îi aparține lui Steve McQueen. Filmul este o coproducție Marea Britanie, SUA, Spania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*