#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la filmul Văduve, la Cityplex Constanța, în Tomis Mall

Secvență din filmul Văduve

Un thriller cu nume mari în distribuție poate fi urmărit începând de la sfârșitul acestei săptămâni la cinema Cityplex Constanța din Tomis Mall. Filmul “Văduve” îi are în distribuție pe Viola Davis, Michelle Rodriguez, Colin Farrell și Liam Neeson. Producția poate fi văzută sâmbătă și duminică de la ora 20.45, miercuri, 28 noiembrie, de la 16.15 și 20.45 și joi, 29 noiembrie de la ora 18.30.

Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest film. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 24 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

„Văduve” – un film despre femei puternice.

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora.

Din distribuție fac parte: Elizabeth Debicki, Carrie Coon, Michelle Rodriguez, Viola Davis, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall. Regia îi aparține lui Steve McQueen. Filmul este o coproducție Marea Britanie, SUA, Spania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*