#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la concertul Baricada Folk, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

FOTO Pixabay.com

Un spectacol de muzică folk poate fi urmărit în Constanța la sfârșitul acestei luni. Spectacolul Baricada Folk este programat în data de 28 octombrie, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest concert. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 22 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Sunt ritmuri și versuri care au cucerit generații! Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic… A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității!

Baricade de cântec și poezie printre oameni cu Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) și Ovidiu Mihăilescu. O întâlnire memorabilă cu muzica folk de ieri și de azi! Împreună, prin cântec și poezie, creștem generații!

… Veșnică este secunda din noi (Mircea Baniciu), Ne mai vedem din când în când (Nicu Zotta), Când trăiești și respiri în culori (Ovidu Mihăilescu), Dacă mai crezi în mine (Adrian Bezna), Ceilalți vor șterge (Ocru), Cum voi trăi eu (Cătălin Stepa) …

Baricada Folk este o întrunire creativă și socială menită să unească și să reprezinte diversitatea identităţii și apartenenţei culturale, o colecţie de întâlniri, concerte și povești cu reprezentanții muzicii folk.

Acces la cel mai important eveniment folk al toamnei exclusiv prin iabilet.ro

Pune 5 bilete in cos si platesti doar 4!

Bilete in Early https://www.iabilet.ro/bilete-constanta-baricada-folk-78875/

Biletele au pret redus până pe 21 octombrie!

Baricada Folk este un proiect muzical independent inițiat în noiembrie 2019 de Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zotta, Ocru – Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu și Adrian Tomulescu.

Au avut loc până acum 13 ediții: Iași (ianuarie 2020), Galați (ianuarie 2020), Constanța (ianuarie 2020), București (ianuarie și septembrie 2020), Slobozia (ianuarie 2020), Târgoviște (ianuarie 2020), Sibiu (ianuarie 2020), Cluj Napoca (ianuarie 2020), Brezoi (iunie 2020, 2021 și 2022) și Neptun (iulie 2021).

Au cântat în spectacolele Baricada Folk alături de nucleul proiectului constituit din Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Ocru – Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu, Nicu Zotta, Ovidiu Mihăilescu și Mircea Baniciu – invitat special, artiști importanți și activi ai muzicii folk:
Nicu Alifantis & Zan, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Marius Bațu, Dinu Olărașu, Maria Gheorghiu, Andrei Păunescu & Trupa Totuși, Magda Puskas & Rareș Suciu, Fără Zahăr (Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu), Alina Manole, Radu Gheorghe, Daniel Iancu, Trupa Spam, Sunt Un Frate Tânăr (Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici), Folk Frate, Tatiana & Marius Ojog, Claudia Șerdan & Eugen Mihăescu, Zoia Alecu, Ovidiu Niculescu, Marius Matache, Cristi Dumitrașcu, Walter Ghicolescu, Vali Petcu, Ana Maria Ivan, Sorin Minghiat, Adrian Ivanițchi, Paul Tihan, Cezar Popescu, Zoltan Butuc, Eugen Avram, Dianna Porca, Daria Boghean.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*