FOTO VIDEO Au reciclat și au câștigat! Cine sunt constănțenii care s-au ales cu o tabletă și alte premii pentru că au participat la campania Gremlin Computer

Depozitul Gremlin Computer a fost la acest sfârșit de săptămână gazda ultimei părți a campaniei de reciclare a deșeurilor electrice și electronice. Constănțenii au avut la dispoziție trei săptămâni pentru a arunca tot ce aveau prin casă și putea fi reciclat. Cine ducea la reciclat un computer defect, mașină de spălat sau un simplu mixer de bucătărie sau un fier de călcat primea în schimb un talon.

Peste 100 de persoane s-au înscris în cursa pentru marile premii: un smartphone, o tabletă și o stație meteo. Unii dintre ei chiar au acceptat provocarea organizatorilor de a veni în Hala Gremlin Computer pentru a asista la tombolă. Ei au vizitat mai întâi zona depozitare a deșeurilor. Cei care nu au câștigat marile premii au putut să plece acasă cu un premiu de consolare – o umbrelă.

Campania de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice a fost realizată de Gremlin Computer, Ecopoint, Recobat+, Primăria Constanța, RATC și mai ales Centrul pentru Resurse Civice.

Numele câtștigătorilor este anunțat în video de mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*