#CONCURS Câștigă 3 invitații la concertul formației Direcția 5, care are loc Centrul Multifuncțional pentru Tineret Constanța

Concert Direcția 5

UPDATE 

Concertul formației Direcția 5, programat inițial în 14 februarie, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret Jean Constantin a fost reprogramat pentru 2 martie, 19.30, la Casa de Cultură din Constanța.

Formația Direcția 5 va susține un concert la Constanța, la mijlocul lunii viitoare. Spectacolul este programat în data de 14 februarie, de la ora 19.30, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța.

Redacția CTnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble pentru acest spectacol. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews –  https://www.youtube.com/c/CtnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 29 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Concertul face parte din Turneul Național Direcția 5 – Senzitiv Live Tour 2024,cu ocazia lansării noului album “Senzitiv”.

Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi acolo. Vom cânta cântecele noastre din perioada 1991-2022 și cântece de pe noul album “Senzitiv” – formația Direcția 5.

Biletele pentru acest concert pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*