„LUDIS Fest” ajunge săptămâna aceasta în Parcul de la Casa de Cultură

„LUDIS Fest” ajunge săptămâna aceasta în Parcul de la Casa de Cultură

În această săptămână, „LUDIS Fest” oferă două reprezentații în Parcul de la Casa de Cultură. Vineri, 6 august și sâmbătă, 7 august, începând cu ora 16.00, antrenori din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntari ne ajută să descoperim bucuria mișcării.

Noua rețetă a distracției combină două tipuri de activități. Copiii și tinerii vor putea participa la ”Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructori de dans.

”Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului în general. Participanții vor fi inițiați în baschet de către antrenorii din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntarii proiectului, prin elemente de dribling și aruncări la coș.

Nu vor lipsi personajele de poveste, ședințele de face painting și tunurile de confeti.

Acțiunile din cadrul proiectului se vor desfășura până pe 4 septembrie. Vineri, 13 august, antrenorii și instructorii de dans vor fi prezenți în Parcul din Poarta 6, iar pe 20 august copiii și tinerii pot participa la activități antrenante în Parcul Arheologic. Parcul Tăbăcărie va fi gazda festivalului în perioada 3-4 septembrie. Până în prezent, „LUDIS Fest” a poposit în Parcul de la Gară și în Parcul Tomis 2.

Intrarea este liberă!

Proiectul „LUDIS Fest” este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*