#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la show-ul de Stand Up Comedy cu Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pârcălab, la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin”

Sorin Pârcălab. FOTO Facebook Sorin Pârcîlab

Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pârcălab revin în Constanța cu un spectacol de stand up comedy. Showul este programat în data de 8 mai, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 24 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pârcălab pleacă în turneu cu un nou show de stand up comedy.

Mai exact, dar fără să stricăm surpriza, Cristi îmbină matematica cu toaletele publice, Toma a trecut de la vrăbiuțe la urși și Sorin a avut necaz cu niște bani de recuperat. Adică un show Ceva Mărunt cu de toate, inclusiv un comediant mișto în deschidere, Dan Birtaș.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*