#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la show de stand up comedy al lui Dan Badea – “Rău vegan”, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Dan Badea. FOTO Facebook Dan Badea

Cel mai recent spectacol al lui Dan Badea ajunge în această lună în Constanța. Show de stand-up comedy “Rău vegan” este programat în data de 28 noiembrie, ora 20:00 la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  1. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 noiembrie.  Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Dacă nutriționiștii ar fi comedianți, cu siguranță l-ai alege pe Dan Badea. De ce?

Pentru că a pregătit un material nou, 100% organic, fără zahăr adăugat, dar cu mult umor și glume (rău) vegane.
Vino cu toți prietenii tăi (vegani sau gurmanzi) la un show savuros, cu specific românesc, la care să râzi cu multă poftă.

PS: Pentru un stil de viață sănătos se prescrie comedie, iar tu trebuie doar să îți cumperi biletul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*