#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la piesa de teatru “Fabrica de comedie”, care are loc la Casa de Cultură din Constanța

Secvență din spectacolul "Fabrica de comedie"

Un nou spectacol de miniaturi umoristice, scris și regizat de Radu Gabriel, ajunge în Constanța. Show-ul “Fabrica de comedie” este programat în data de 11 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews –  https://www.youtube.com/c/CtnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 4 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

După succesul avut cu “Filarmonica de Comedie”, Radu Gabriel ne pregătește un nou spectacol de miniaturi umoristice.

“Fabrica de comedie” ne oferă prilejul sa ne reîntâlnim cu nume grele ale scenei românești, ce nu mai au nevoie de prezentare: Marius Florea Vizante, Gigi Ifrim, Leonid Doni și Radu Gabriel (care semnează textul și regia), ce ne garantează o porție zdravană de râs.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*