Droguri găsite într-o mașină aflată pe o stradă din Corbu

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii au găsit droguri într-o mașină aflată pe o stradă din Corbu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 martie, în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au observat un autoturism parcat pe o stradă din comuna Corbu, în care se aflau patru bărbați.

Aceștia au fost legitimați și identificați.

“În urma efectuării verificărilor, polițiștii au observat pe sol, lângă autoturism, o foiță din staniol ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În urma verificărilor, în interiorul autoturismului au fost descoperite 4 foițe din staniol și două țigarete confecționate artizanal, ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive” – IPJ Constanța.

În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*