#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Taximetriști”, la Cinema City din cadrul City Park Mall

Secvență din filmul Taximetriștii

Comedia românească “Taximetriști”, care prezintă pățaniile a doi taximetriști care trec, într-o singură noapte, prin mai multe întâmplări, are premiera în cinematografe.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la proiecția specială a acestui film. Evenimentul are loc miercuri, 25 ianuarie, de la ora 19.00, la Cinema City din cadrul City Park Mall Constanța. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest film
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Taximetriști, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care îi are ca protagoniști pe Alexandru Ion și Rolando Matsangos în rolurile lui Lică și Liviu, doi taximetriști care trec, într-o noapte, printr-o serie de întâmplări care le dau viețile peste cap, are premiera în cinematografele din țară pe 20 ianuarie, distribuit de Forum Film România.

O producție Bold Film Studio în co-producție cu Tangaj Production și Avanpost Media, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.

„Taximetriști” este un film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae. Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, muzica originală îi aparține lui SPIKE, iar Marius Leftărache este designerul de sunet. Alexandra Panaite s-a ocupat de scenografie și costume, iar Elena Tudor de coafură și machiaj. Director de producție este Simona Pătrașcu, producător executiv Anamaria Antoci, co-producători Anamaria Antoci și Vlad Rădulescu, iar Ionuț Datcu, Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu sunt producătorii filmului.

La proiecția specială de la Constanța din data de 25 ianuarie, ora 19, vor fi prezenți regizorul Bogdan Theodor Olteanu, co-scenaristul Adrian Nicolae și actorii Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Mădălina Stoica.

Distribuitor internaţional: Bold Film Studio

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*