Autoturism în valoare de 370.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în Constanța

Autoturism în valoare de 370.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britania, descoperit în Constanța. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit în posesia unui cetățean român un autoturism marca Volkswagen, ce era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au desfășurat joi, 13 octombrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism VW Touareg, aflat în posesia unui cetățean român identificat pe raza localității Constanța.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul a fost semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie. Autoturismul, evaluat la aproximativ 370.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*