#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la Elite Business Club Constanța – networking de afaceri la malul mării

Elite Business Club la Constanța
Elite Business Club la Constanța

Evenimentele “Elite Business Women” sunt cunoscute deja în toată țara. Acum, organizația care a contribuit la dezvoltarea spiritului de antreprenor al femeilor din România vine cu un eveniment pentru oamenii de afaceri din Constanța.

Portalul Constanța NEWS pune la bătaie 3 invitații duble pentru acest evenimen. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Elite Business Club pe 30 mai + răspunde la întrebarea: “Cea mai mare provocare pentru un antreprenor este…”

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 29 mai, după ora 12.00. 

Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România își propune să îmbunătățească statistica conform căreia 90% din start up-uri dau faliment în primii 3 ani de activitate!

Elite Business Club la Constanța
Elite Business Club la Constanța

Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de business networking organizat, scoate antreprenorii din zona de confort și îi aduce împreună la Constanta în 30 Mai!

“Suntem la Constanța din 2015 și ne bucurăm să construim împreună o comunitate activă a antreprenoarelor constănțene! Elite Business Club este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri”, au transmis organizatorii.

Misiune și viziune

Misiunea Elite Business Women este de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență. Organizatorii pun accent pe educarea antreprenorilor, deoarece își doresc ca aceștia să știe cum să-și prezinte eficient afacerea, pentru a maximiza rezultatele networking-ului.

Networking-ul nu înseamnă că trebuie să te duci să te promovezi. Așadar, nu mai gândi în termini de posibili clienți, ci mai degrabă focusează-te pe posibili parteneri!

Cu ce diferă Elite Business Club

– Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.
– Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.

Cui se adresează Elite Business Club?

– antreprenori
– manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
– freelanceri, consultanți, consilieri, coachi
– autori și speakeri
– specialiști în afaceri
– oameni de business care au ca target antreprenorii

Inscrierile la eveniment sunt deschise si se realizeaza pe site, la sectiunea: https://elitewomen.org/ebc-constanta/

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*