Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța menține relația cu clienții strict online

OCPI Constanța

În scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului COVID-19, activitatea de relații cu publicul (audienţe, registratură și ghișee) din cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța se va desfășura, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronice (ct@ancpi.ro) sau poștă.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesand site-ul OCPI Constanța (www.ocpict.ro), dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00. Audiențele vor fi acordate doar telefonic (la numărul de telefon 0241.488.625 – TASTA 3) sau prin e-mail (ct@ancpi.ro).

Numerele de telefon, aferente call-center-ului, destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

  • 0241.488.625 – TASTA 1 – BCPI Constanța,
  • 0241.752.044 – BCPI Mangalia,
  • 0241.821.070 – BCPI Medgidia,
  • 0751.087.595
  • 0751.087.348

Totodată, sunt puse la dispoziția cetățenilor următoarele adrese de e-mail: ct@ancpi.ro, bcpi.constanta@ancpi.ro, bcpi.mangalia@ancpi.ro, bcpi.medgidia@ancpi.ro, brp.harsova@ancpi.ro.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*