#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul trupei Iris din Club Phoenix Constanța

Afisul trupei Iris pentru concertul din Clubul Phoenix

Trupa Iris vine la Constanța la sfârșitul săptămânii viitoare și va susține un concert în Clubul Phoenix. Cu acest prilej, Iris va lansa la Constanța cel mai recent album al formației – “Lumea toată e un circ”. Spectacolul va avea loc pe data de 23 noiembrie, de la ora 21.30.

Constanța News pune la bătaie trei invitații duble la acest concert pentru cei care îndrăgesc trupa Iris și vor să asculte cele mai recente creații ale acesteia.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe 20 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

 

“Lumea toată e un circ” este titlul noului album Iris, care a fost lansat luna trecută în București. Albumul conține 17 melodii înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Versurile pieselor sunt semnate de George Costinescu,  Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Iris îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*