#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul “Phoenix – Arhaic Rock” de la Teatrul “Oleg Danovski” Constanța

Concertul Phoenix - Arhaic Rock, la Constanța
Concertul Phoenix - Arhaic Rock, la Constanța

Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța găzduiește în 20 octombrie o seară de excepție. Constanța NEWS vă invită la un eveniment pentru suflet și spirit alături de artiști uimitori și unici, o muzică prin care vom privi înapoi spre toate acele dimensiuni pe care suntem în pericol să le uităm și din care rockul românesc și-a dezvoltat rădăcinile și forța.

Publicația Constanța NEWS și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 3 invitații duble la concert.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 17 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

La început a fost folclorul. Muzica brută, învățată să ne spună trăirile, să ne arate natura, să ne vorbească despre identitate și despre ceea ce de drept ne aparține. Expresie completă și complexă a tuturor simțurilor autentice românești, a rezistat oricăror încercări de falsificare pe care secolul XX i le-a propus. A trebuit să vină deceniul șapte pentru ca Phoenix să-i răstoarne cuvintele în necuvinte, să disocieze ce era trainic sudat, să asocieze ce la început părea incomunicabil, și folclorul arhaic să primească astfel dimensiunea ce i se cuvenea: modalitatea de exprimare modernă.   

Legenda celor ce ne-au dat nume în umbra marelui URSS începe cu Nicu Covaci, artistul care a realizat prima conexiune între folclorul arhaic românesc, precreștin, și muzica rock, aducând astfel în fața publicului un nou gen de muzică: etno-rockul care timp de peste jumătate de veac l-a caracterizat.

Evenimentul  Phoenix – Arhaic Rock propune adevăratul concept de rock cu influențe din folclorul autentic românesc și spune povestea începuturilor muzicii Phoenix – momentul în care ne aflam în expozițiune, când încă nu se întâmplase nimic, când trecerea de la Beatles, Kinks și Rolling Stones către un nou gen de muzică, eliberat de alte influențe exterioare, a transformat muzica Phoenx în proiectul unicat pe care îl reprezintă și astăzi.

Biletele se găsesc în rețelele Eventim, Iabilet, Bilete.ro și la agenția de bilete a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Spectacolul începe la ora 19.00, pe 20 octombrie.

UPDATE: Trupa Phoenix vine cu al doilea show la Constanța, pe 21 octombrie, în Club Phoenix.

Afișul Arhaic Rock - Phoenix
Afișul Arhaic Rock – Phoenix

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. #CONCURS Câștigă 2 invitații duble la concertul trupei Phoenix din Club Phoenix Constanța | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*