#CONCURS Câștigă 3 abonamente duble la Festivalul Neversea, care are loc între 6 – 9 iulie, la Constanța

FOTO Neversea

Cel mai mare festival organizat pe litoral se apropie. Cei mai tari artiști români și internaționali vin la Festivalul Neversea, care are loc în perioada 6 – 9 iulie, pe plaja din Constanța.

Redacția CTnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 abonamente duble General Access, pentru toate zilele de festival. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Îți recomandăm să dai Like paginii de Facebook și Instagram a Festivalului Neversea.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 7 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Invitațiile sunt nominale. 

Nume mari ale scenei internaționale vin la Festivalul Neversea

Artiști de renume internațional și DJ-ii de top din lume vin la Festivalul Neversea.

J Balvin, artistul care a câștigat 3 premii Grammy, vine la Constanța, alături de Lil Uzi Vert, artistul care a devenit cunoscut în cultura underground odată cu lansarea unui mixtape, „Luv Is Rage” în anul 2015, iar un an mai târziu a atras atenția în mainstream cu single-ul de debut “Money Longer”, piesă care are peste 579 de milioane de ascultări pe platforma Spotify.

Un personaj misterios completează line-up-ul de festival. CLAPTONE, care la fiecare apariție a sa e protejat de masca sa aurie, este artistul care de fiecare dată surprinde prin show-ul său cu muzică de influență house și tech house.

Considerat revelația curentului EDM, belgianul Lost Frequencies este pregătit să ofere fanilor un show live de neuitat vara aceasta la Neversea. Artistul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină și peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify.

O surpriză pe mainstage-ul Neversea este prezența unuia dintre cei mai inovatori artiști ai genului techno, Paul Kalkbrenner, care a dominat cultura underground în ultimii 20 de ani. A fost primul artist techno care a ajuns pe mainstage-ul unui festival și a fost invitat de

Cei doi membri ai proiectului psy-trance VINI VICI, Aviram Saharai și Matan Kadosh, urcă în această vară pe scena festivalului Neversea. Primul lor single, „Divine Mode”, lansat cu Iboga Records, a avut un succes uriaș, iar cei doi au continuat să producă piese care au ajuns în topurile underground.

Odată cu numele care completează scena principală anul acesta la Neversea, organizatorii au anunțat și primii artiști care vor urca pe scena Daydreaming la festival. Day Dreamers (Marwan Dua, Woodnote & DUb FX), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvist, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Paax (Tulum), Pablo Fierro și Sebastien Leger vor face ca cele patru nopți și cele patru răsărituri petrecute pe plaja Neversea Beach să-i facă pe fani să se îndrăgostească de soare, de mare, de muzică și să experimenteze o vară cât o viață.

Alte nume vor veni la Neversea vor fi anunțate de organizatori în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*