#CONCURS Câștigă 2 coșuri de bunătăți de la Cofetăria Collage din Constanța

FOTO Cofetăria Collage

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și ne întrebăm ce ne va aduce Moș Crăciun. Dacă vrei să dăruiești un coș de bunătăți de la Cofetăria Collage din Constanța sau vrei doar să îl împarți cu familia, atunci poți participa la acest concurs organizat de CTnews.

Redacția CTnews are plăcerea să ofere câte un coș de bunătăți fiecărui câștigător, în valoare de 150 de lei. Acesta conține un cozonac tradițional, o cutie macarons, nuci cu ciocolată, bomboane fondante și ciocolată de casă.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să împarți aceste preparate savuroase
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  5. Dai LIKE Paginii de Facebook a Cofetăriei Collage – https://www.facebook.com/cofetaria.collage.2

Cei doi câștigători sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 20 decembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 5 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cofetăria Collage din Constanța a fost înființată în 2009. Ea oferă clienților prăjituri, torturi pentru diverse ocazii, produse de patiserie, dar și candy bar-uri pentru evenimente festive. Cei care calcă pragul cofetăriei găsesc aici peste 100 de sortimente de produse. Cofetăria prepară și cozonaci sau checuri, dar punctul forte îl reprezintă prăjiturile, care sunt pentru toate gusturile.

Produsele Cofetăriei Collage nu conțin prafuri sau afânători, ci numai ingrediente naturale. Acestea sunt preparate din produse proaspete, din unt, lapte și ciocolată belgiană de cea mai bună calitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*