Concertul “Ave Maria” și focurile de artificii, amânate din cauza vremii

Din nefericire, condițiile meteo nu permit susținerea evenimentului „Ave Maria” în această seară, a anunțat Primăria Constanța.

“Vom reveni cu vești despre ce soluții vom identifica pentru ca toți cei care își doreau să participe la acest concert să-l poată viziona. Mulțumim pentru înțelegere și revenim curând!”, au anunțat reprezentanții instituției. 

De asemenea, tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, focurile de artificii din această seară au fost reprogramate pentru seara zilei de marți, 16 august, în intervalul orar 22.00 – 23.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*