Concert rock și acrobații aeriene. Zdob și Zdub cântă la Aeromania, pe 2 iulie

Aeromania la Aeroportul Tuzla
Aeromania la Aeroportul Tuzla

A zecea ediție a show-ului Aeromania are invitați de marcă. Trupa Zdob și Zdub va urca pe scena amenajată lângă hangarul elicopterelor, sâmbătă, 2 iulie. Alături de ei vor fi Mihai Mărgineanu și The R.O.C.K.

Rockerii de la Zdob și Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock ce combină hardcore-ul cu elemente folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, cele mai cunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Obișnuiţi cu concertele de mare calibru, pentru că de-a lungul timpului au cântat în deschiderea unor concerte cu formaţii și artiști cum sunt Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against the Machine, Soulfly, Garbage, Linkin Park etc, băieţii din Moldova promit un concert incendiar, pe măsura spectacolului din aer. Si nici nu e greu având în vedere stilul trupei și atitudinea de showman a solistului Roman Iagupov.

Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock și folk ce poartă semnătura inconfundabilului Mihai Mărgineanu, prezenţă obișnuită și sustinător fervent al evenimentului. Unul dintre cei mai autentici și populari artiști de folk ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri ca “Mă iubește femeile”, “Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviaţia”, inspirate din folclorul urban. Fost elev al Scolii de Zbor de la Tuzla, Mărgineanu este pasionat de aviaţie și, totodată, organizatorul concertelor oferite la Aeromania în ultimii ani.

Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La Tuzla se vor reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell’s Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

La Aeromania, pe lângă muzica live, acrobaţiile și demonstraţiile pilotilor de podium mondial – cum sunt multiplul campion european și mondial Jurgis Kairys sau curajoșii Iacări Acrobaţi, poţi admira mașini de epocă, standuri de aviaţie, poţi să participi la degustare de vinuri, să faci fotografii sau să te bucuri de garden party-ul pregătit de organizatori, toate într-o atmosferă neconvenţională și cu o ofertă de nerefuzat: de la bere, grătar, la specialităţi raw-vegan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*