Concert de muzică ușoară, astăzi, la festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie. FOTO Sergiu Gabriel Sîrbu / Mapio
Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie. FOTO Sergiu Gabriel Sîrbu / Mapio

Cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” continuă vineri, 27 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, cu o invitație la un concert cu muzică de calitate.

Ambasadorii muzicii bune vor fi Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu, Liliana Cornilă, Catinca Hanțiu și Ionuț Dulgheriu. Întâlnirea este programată de la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este un proiect organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA în parteneriat cu Facultatea de Arte – Universitatea ”Ovidius” din Constanța și Uniunea Teatrală din România, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*