Acțiune a polițiștilor în mai multe cartiere ale municipiului Constanța

Acțiune a polițiștilor în mai multe cartiere ale municipiului Constanța. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au desfășurat, în cursul nopții de 04 spre 05 martie, o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor comise cu violență în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 24.000 de lei.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost oprite, pentru control, 20 de autoturisme, totodată fiind verificate 7 localuri publice, 5 societăți comerciale și 5 săli de jocuri de noroc.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*