Concert caritabil, pe 15 decembrie, la Constanța. Biserica „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare” vrea să facă sărbătorile mai frumoase pentru doi copii cu probleme grave de sănătate

Constănțenii sunt așteptați la concertul de colinde din biserica Ierarh Vasile cel Mare

Biserica „Sf. Ierarh Vasile cel Mare“ din Constanța vă invită la a V-a ediție a Concertului caritabil e Crăciun, care are loc duminică 15 decembrie, ora 18.00, care are loc chiar în sfântul lăcaș.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru ajutorarea a doi copii: Ioan Rusu în vârstă de 2 ani, diagnosticat cu hidrocefalie unilaterală dreapta și Steliana Viziteu, 5 ani, diagnosticată cu hopoacuzie bilaterala profundă.

La concert și-au anunțat prezența

  • Grupul bizantin „Sfântul Vasile cel Mare“,
  • Corala bărbătească ortodoxă „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului,
  • Artistul Lucian Colareza
  • Corul Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ din Constanța
  • Grupul vocal „Giocoso“ al Centrului Cultural Județean Constanta, „Theodor T. Burada,
  • Corul „Belcanto“ al Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din Constanța

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*