Concert caritabil de Crăciun la Biserica Sf. Vasile cel Mare din Constanța

Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"
Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"

Un eveniment deosebit este programat duminică, 13 decembrie, la Biserica Sfântul Vasile cel Mare din Constanța. Grupul bizantin “Sf. Vasile cel Mare” dirijat de Protopsalt Prof. Marian Bostan și corul Belcanto al Școlii Gimnaziale 39 din Constanța se reunesc pentru a aduce un zâmbet pe fețele unor copii afectați de o maladie teribilă.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru ajutorarea a doi copii care suferă de tetrapareză spastică.

Radu-Ștefan Popescu (14 ani) și Matei-Lucian Mitea (9 ani) au nevoie să-și continue tratamentele medicale, așa că orice ajutor este binevenit.

Matei Lucian trece în fiecare lună prin ore de kinetoterapie, hidro-kinetoterapie, logopedie și alte terapii. Tratamentele sunt deosebit de costisitoare, iar rezultatele sunt lente, dar favorabile.

Radu Ștefan are nevoie la 14 ani să fie mereu însoțit. Nu poate să se îmbrace, să se spele sau să se miște de unul singur.

Detalii legate de evenimentul de vineri pot fi obținute de la preotul Jean Ion (0722826177).

Afis Concert Caritabil de Craciun
Afis Concert Caritabil de Craciun

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*