Restricții de trafic pe bulevardul 1 Mai, pe tronsonul dintre intersecția străzii 1 Mai vechi și Gară, pentru lucrări de decopertare și asfaltare

Restricții de trafic pe bulevardul 1 Mai. FOTO: Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare a bulevardului 1 Mai continuă săptămâna aceasta cu decopertarea și asfaltarea stratului de uzură a carosabilului pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada 1 Mai vechi (fostul magazin Billa) și zona Gării.

Pentru a minimiza impactul asupra traficului rutier, circulația va fi restricționată pe câte un sens de mers pe bulevard, în funcție de stadiul lucrărilor. Astfel, pe durata intervențiilor, participanții la trafic vor fi redirecționați să utilizeze celălalt sens de mers disponibil.

Pentru a evita blocajele și timpii prelungiți de așteptare în trafic, autoritățile au planificat decopertarea intersecțiilor de la Far și Gară în noaptea de miercuri spre joi. După finalizarea acestor etape, se va trece la asfaltarea acestor intersecții, în vederea refacerii complete a infrastructurii rutiere.

În timpul lucrărilor, se cere înțelegere și colaborare din partea șoferilor și participanților la trafic. Este recomandat să se evite, pe cât posibil, acest sector de drum pe durata intervențiilor, și să se utilizeze rute alternative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*