Comuna Cumpăna găzduiește Cupa României la oină

Cupa României la Oină găzduită la Cumpăna

Federația Română de Oină  în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Cumpăna, ACS Frontiera Tomis Constanța, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanța și Asociaţia Judeţeană de Oină Constanța organizează în perioada 18 – 20 iulie, în cadrul Compexului Sportiv „Centenar 2018” Cupa României la Oină Seniori. 

Șapte echipe s-au înscris în lupta pentru marele trofeu: Stejarul Pârcovaci, Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruinţa Gherăeşti și Energia Rîmnicelu.

Competiția se va desfășura după următorul program:

Joi 18 iulie, sedința tehnică.

Vineri 19 iulie:

   ora 9.00 deschiderea oficială – Compexul Sportiv “Centenar 2018”

 – ora 10.00 meciurile din grupă – stadionul (din centrul comunei) “Victoria Cumpăna”

Sâmbăta 20 iulie:

 – 18.30 – semifinalele

 – 20.30 – finala mică

 – 21.30 – finala mare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*