Componente auto contrafăcute, descoperite de polițiști în Portul Constanța Sud Agigea

Componente auto contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, mărfuri în valoare de peste 8.200 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Ploiești.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 17 seturi de grile pentru capotă față – autoturism, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 8.200 de lei, au fost ridicate în vederea indisponibilizării și continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*