Compartimentului Comunicare și Relații Mass Media din Primăria Constanța face angajări

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Compartimentului Comunicare și Relații Mass Media, astfel:

– inspector clasa I, grad debutant (2 posturi). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea comunicare și relații publice, jurnalism, cunoştinţe optime operare calculator – folosind tehnici standard de pocesare – nivel bază, atestate cu documente doveditoare.
– inspector clasa I, grad superior (2 posturi). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea comunicare și relații publice, jurnalism, cunoştinţe optime operare calculator – folosind tehnici standard de pocesare – nivel bază, atestate cu documente doveditoare, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va desfăşura în perioada 22-26 februarie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă de testare a competenţelor digitale eliminatorie, proba scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează:
– în data de 22 februarie 2018 – proba scrisă, ora 10:00:
– în data de 26 februarie 2018 – proba de interviu, ora 14:00.
Proba de testare a competenţelor digitale eliminatorie, în cazul în care nu se poate dovedi cu documente, se va susţine în ziua desfășurării probei scrise.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 22.012018 – 12.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*