Compania Van Oord începe lucrările de protecție și reabilitare a plajelor din zona Eforie

Lucrări pe plaja din Eforie Nord
Lucrări pe plaja din Eforie Nord

Compania olandeză Van Oord Dredging and Marine Contractors BV anunță începerea lucrărilor de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie, în baza unui contract de proiectare și execuție încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Proiectul, care valorează 394.956.415,36 lei este finanțat prin fonduri europene și a fost câștigat în urma unei licitații de către compania olandeză, care are peste 150 de ani de experiență în domeniul lucrărilor hidrotehnice maritime și peste 186 de proiecte în toată lumea.

Reprezentanții companiei olandeze au anunțat că lansarea lucrărilor de construire va fi făcută vineri, 04 iunie, printr-o conferință de prezentare a proiectului, printre invitații evenimentului fiind și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, directorul general al ANAR, Laszlo Barabas, conducerea ABADL Constanța, conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Constanța și reprezentanți ai autorității publice centrale și locale.

Cu 73 de naționalități de angajați, compania Van Oord este cunoscută pentru soluții inovatoare și durabile, având mereu în minte noțiunea de viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*