Cadrele medicale ale SAJ au avut 354 de solicitări în ultimele 24 ore, iar 243 de persoane au fost transportate la spital

Ambulanță. FOTO SAJ

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au avut în ultimele 24 de ore, 354 de solicități, iar 243 de persoane au fost transportate la spital.

“De ieri dimineață până astăzi la ora 5,au fost 354 solicitări în tot județul din care 157 în Constanța.Din cele 354, au fost transportate la spital 243. În cele 24 ore au fost 6 accidente rutiere” – SAJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*