Transfer de putere. Comisarul Șef Tudorel Dogaru încearcă să pună pe roate Poliția Locală Constanța

Comisarul șef Tudorel Dogaru. FOTO CTnews.ro

Primăria Municipiului Constanța anunță faptul că de la 1 ianuarie 2018 domnul comisar șef Tudorel Dogaru a preluat conducerea Direcției Generale Poliția Locală.

Tudorel Dogaru a fost detașat pentru o perioadă de șase luni de la conducerea Poliției Municipiului Constanța prin ordin al ministrului Afacerilor Interne și dispoziție a primarului municipiului Constanța pentru îmbunătățirea activității Poliției Locale și creșterea siguranței cetățeanului.

Comisarul șef Dogaru are o vastă experiență în domeniu ocupând funcțiile de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, șef al Poliției Municipiului Constanța, șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier, al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa şi al Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*