Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA rămâne activ până joi seara

Avertizare meteorologică. FOTO ANM
Avertizare meteorologică. FOTO ANM

Având în vedere atenționările meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii, cantitățile de apă putând depăși 20 – 25 l/mp și pe arii restrânse 40 – 50 l/mp, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până joi, 18 iunie, ora 20.00.

„Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului sunt în continuare pregătite zeci de echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare, care asigură permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare”, au transmis reprezentanții societății.

Potrivit acestora, angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi, iar singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor de intervenție, sunt cele legate de lipsa energiei electrice – căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

„În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924”, au mai precizat sursele citate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*