Constanța, sub incidența Codului Portocaliu de viscol. Vremea rea vine duminică dimineață

Județele afectata de Codul Portocaliu. FOTO meteoromania.ro
Județele afectata de Codul Portocaliu. FOTO meteoromania.ro

Meteorologii anunță schimbarea bruscă a temperaturilor pentru zilele următoare. Județul Constanța va intra direct sub un Cod Portocaliu de viscol, ninsori și intensificări ale vântului.

Avertizarea transmisă de meteorologi este valabilă de pe 16 ianuarie, ora 20.00 până pe 17 ianuarie la ora 20.00. Ninsorile pleacă din zona Carpaților și se extind către Lunca Dunării. Mai multe județe sunt sub Cod Galben.

Codul Portocaliu va afecta județele Buzău, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti), Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Vrancea, Galaţi. Aici viscolul va fi puternic, iar viteza vântului la rafală va depăși 70 – 80 km/oră. Zăpada troienită și vizibilitatea se va reduce sub 50 metri.

În județele Constanța și Tulcea viscolul va avea intensitatea maximă începând din primele ore ale zilei de duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Comandament pentru Situații de Urgență la RAJA | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*