Colectiv, Halloween, Dumnezeu și multă prostie

Editorial Constanța News
Editorial Constanța News

Despre tragedia din București nu știu dacă aș mai putea să spun ceva decât se vede și se citește în toată media. Sper ca de data aceasta investigațiile să nu dureze doi ani, iar la final să aflăm că morții sunt vinovați pentru că patronii i-au mituit pe anchetatori. Au murit atâția oameni din cauza incompetenței sau a nesimțirii celor care trebuie să se asigure că așa ceva nu e posibil să se întâmple.

În loc să tacă, din bun simț creștin măcar, vreo câțiva deștepți s-au grăbit să posteze pe rețelele de socializare frânturi din inteligența creierașului pe care-l posedă. Am aflat, așadar, că tragedia din Clubul Colectiv s-a produs din cauza Halloweenului care e o manifestare satanică, iar Dumnezeu n-a putut tolera așa ceva. Cât de cretin, nu creștin, trebuie sa fii să faci astfel de deducții? Adică, ar trebui să credem într-un Dumnezeu care vineri seara a omorât 27 de tineri doar pentru că sclavii nu-i mai aduceau osanale, ci ascultau rock? Nu, mulțumesc. Mai grav este că astfel de personaje chiar cred în așa ceva, că au și prieteni care le împărtășesc opiniile, iar unii sunt chiar personaje publice.

Și uite așa reușim să-l amestecăm pe Dumnezeu peste tot, dându-i rolul de criminal, de ISU sau de primărie, fără să ne gândim că denaturăm exact esența divinității: iubirea.

Când ești prost sau fanatic credința devine o armă foarte periculoasă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*