Codul galben de precipitații din Constanța s-a prelungit. Meteorologii anunță vijelii, grindină și descărcări electrice

Strada inundată la Constanța. FOTO Auris Luca
Strada inundată la Constanța. FOTO Arhivă / Auris Luca

Soarele din zona centrală a județului Constanța a dispărut brusc în această după amiază. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un Cod Galben de ploi în municipiul Constanța și localitățile din jur.

Astfel, între orele 18.30 și 20.30 se anunță averse ce vor depăși 25 l/mp, intensificări de vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice.

Localitățile afectate sunt: Constanța, Medgidia, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Agigea, Bărăganu, Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Corbu, Cumpăna, Lumina, Mereni, Poarta Albă, Topraisar și Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*