Cod galben de vreme severă la Constanța

Cod galben de vreme rea. FOTO Primăria Constanța

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, începând de vineri, 27 ianuarie, de la ora 10.00, și până sâmbătă, 28 ianuarie, ora 22.00, în Dobrogea se vor înregistra cantități însemnate de precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului.

Vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25 – 40 litri/mp. Pe parcursul zilei de vineri vor fi mai ales ploi, care se vor transforma, din noaptea de vineri spre sâmbătă, în lapoviță și ninsoare.

Local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50 – 60 km/h, viscolind ninsoarea.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055;
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737/552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*